Stamhopper

Den første hest med Sejlstrup prefixet blev født i 2008; Sejlstrups Celine. Stutteriet startede sin avl med de 2 DPA (Dansk palomino avlsforbund) registrede hopper Sartors Knights Surprise og Capella Ley. I de første par år, blev de bedækket med varmblodshingste, da målet var at avle gode rideheste. I 2010 fødes den, indtil videre, sidste varmblodshest med præfixet Sejlstrup; Sejlstrups Charina.

I februar 2009 erhverves en ifolet Welsh sec. A hoppe; Rosengårdens Petunia, hun kommer til gården, som en del af en byttehandel. Petunias udstråling og sind tager os alle med storm, og vi taber vores hjerte til welshponyerne. Petunias føl fra 2009; Sejlstrups Pretty Rose, bliver den første welsh med Sejlstrup præfixet.

I 2012 ifoles også varmblodshopperne med hingste med en stor andel welshblod, og det er så blevet grundstammerne til vores WPBR avl. Dog er det avlen af Welsh sec. A der er det primære fokus i hverdagen.

Gennem tiden er det blevet til 5 hoppestammer her på stutteriet, dog er stammen efter den DPA registrerede hoppe Capella Ley udfaset, da alle afkom er solgt til ridebrug og Capella selv er aflivet.

Fakla Corona

Polaris Delia

Kroggaardens Moonlight

Rosengårdens Petunia

Sartos Knights Surprise

Capella Ley

Andre heste

%d bloggers like this: