Polaris Delia

Født: 21.05.2000 i Wales, importeret til Danmark i Februar 2008
Købt: Juni 2011
Aflivet: 06.11.2013
Race: Welsh Mountain, Sec. A

Det er en tilfældighed at Delia flytter ind hos os. Vi er på udkig efter en sec. A hoppe mere, og efter en rundtur til et par stutterier i Jylland og på Fyn, så er der ingen tvivl om, at det er hos Kroggarden der skal købes ny hoppe, da Tami falder pladask for den 3års Kroggardens Moonlight. Da de hører, at vi er ved at opstarte lidt avl, så tilbydes vi også at købe det hoppeføl, der går ved siden af Delia, og så må vi få Delia med i handlen. Delia har desværre et melanom over det ene øje, så det er begrænset, hvor mange år hun har tilbage, men hun tog lige 2 år mere hos mig.

Delia var en typefast og velgående hoppe. Delia var lidt ‘usynlig’ i flokken, hun tilpassede sig flokken, og hun var ukompliceret i hverdagen.

Delia nåede at få yderligere 2 hoppeafkom hos mig, og her i 2021 ventes det første føl i 3. generaltion efter hende. (Efter Sejlstrusp Dicte, hvis mor er Sejlstrups Daimi). Delia har sat et stort aftryk på vores avl, især set i forhold til, hvor usynlig hun var, mens hun var her.

Stamtavle

Far: Brynparc Carwyn
Mor: Polaris Dinah
Morfar: Polaris Royal Flush

Afkom

4 afkom I Wales
Kroggardens Dream dancer
Sejlstrups Delilah
Sejlstrups Daimi
Sejlstrups Donna Silver

Bedste Resultater

2009: Landsskuet, 23 point

2012: Løgstør dyrskue, 23point, flot af en 12år gammel (slidt) hoppe med føl nr. 7 ved siden.

Mor til en hoppesamling, der har opnået 24point og ærespræmie

%d bloggers like this: