Sartors Knights Surprise

Født: 18.06.2001
Købt: Juli 2006
Aflivet: 10.12.2013
Race: Palomino

Surprise ejes af den avler, som har avlet og solgt Capella Ley til os i 2005. Avler fortalte, at de er ved at lukke ned, så hun vil høre, om jeg var interesseret i at låne Surprise, og ride på hende, indtil Capella var klar til tilridning, hvorefter jeg så skulle sælge hende for dem.

Surprise var tilredet men ej uddannet, da hun flyttede ind hos os. Surprise var ekstrem energisk under rytter, hun havde kun en tanke – Fremad! Hun krævede en meget blød hånd og et blødt sæde, da hun ellers spændte op og blev hidsig. Men Surprise og Tami fandt hurtigt melodien, de var som en enhed, så på trods af, at Surprise ikke var en hest med stor kapacitet, så nød Tami hver eneste ridetur på hende. Sideløbende med ridningen, får Surprise 3 føl hos os; hvor hendes første hoppeafkom; Sejlstrups Knights Silke fortsat ejes af os og er den som fører Surprises gener videre, nu i welsh regi i form af WPBR.

Surprise havde desværre også en bagside, hun havde ikke haft den bedste opvækst, hun havde været kastebold fra hun var føl og til hun er ca. 3 år. Surprise var krybbebider og havde kronisk mavesår, som kunne holdes nede men ikke helbredes. Med tiden fik Surprise flere og flere gener, og efter kontinuerlige koliktilfælde og begyndende mistrivsel, så valgte vi at sige farvel til hende i 2013, hvor hendes sidste afkom; Sejlstrups After Surprise var 5 md. og kunne klare sig selv.

Stamtavle

Far: Crowns Choice
Mor: Sandy
Morfar: Merlin

Bedste Resultater

2005: Kåret i dansk palomino

2007: Debuteret i LA på C-plan

Gået op til LA6 dressur, bliver skadet i februar 2008

2009: 1. afkom opnået kåring i 2 forbund i Tyskland samt i palomino sportshesteforbund

%d bloggers like this: