Sejlstrups Miss Survivor “Sussi”

Født: 03.06.2019
Solgt: 23.10.2021
Race: Welsh Section A

Sussi er hele staldens Fighter, Sussi er født uden nogen forudgående tegn 28 dage før tid. Sussi er ikke færdigudviklet ved fødslen, hun kan stå op, dog er hendes led og sener ikke færdigudviklede, og hun har ingen sutterefleks og hendes mor har ikke lagt mælk ned. Vi må ‘låne’ mælk ved Sejltrups Daimi, der har folet 3 uger før, og så med sonde, sådan får Sussi mælk det første døgn. Takket være at hendes mor, Sejlstrups Miss Sunshine er sådan en sød hoppe, så finder hun sig i, at vi får hende malket op, imens Daimi fortsat lader os tage mælk til Sussi, indtil Sunshine selv kan producere nok mælk.

Sussi er særdeles social, hun elsker alle former for opmærksomhed. Sussi tager generelt tingene som de kommer, men på den anden side, så har hun en stor viljestyrke, som er den, der gjorde, at hun overlevede den barske start på livet. Sussi lader sig ikke flytte med af de andre, heller ikke de ældre hopper, hun er bevidst om sin egen plads her i livet.

Sussis udvikling har de første år båret præg af hendes hårde start, da hun har været bagud i udvikling, dog har det ikke bremset hendes højde, da hun nu er tæt på de 122cm, og først nu som 2års har hun indhentet det.

Stamtavle

Far: Pendock Mantovani
Mor: Sejlstrups Miss Sunshine
Morfar: Rosengårdens Picasso

Afkom

Bedste Resultater
%d bloggers like this: