Addie

Født: 27.01.1994
Købt: 20.03.2008
Solgt: 15.02.2009
Race: Haflinger

Vi køber Addie i 2008, da Hanne, Tamis mor har en pige i pleje, som er for stor til at hun kan ride på de ponyer, som vi havde i forvejen. Vi får tilbudt at købe Addie af nogle venner, og dette tager vi imod.

Addie er godheden selv, hun er rolig og total ukompliceret. Addie er totalt trafiksikker, hun er god på tur, både alene og i flok. På en ridebane gør hun, hvad hun kan, hun går pænt frem, men hun er selvfølgelig en tung dame.

Da Addie kun bruges meget sparsomt, og hun gerne vil ride mere end hun har mulighed for hos os, så vi vælger at sælge hende igen. Vi kontaktes af et tidligere welsh stutteri, om vi er interesseret i at bytte hende med den ifolede Welsh sec. A hoppe Rosengårdens Petunia samt hingsteføllet Rosengårdens Picasso, som hun har ved siden. Et bytte som vi takker ja til, og på den måde starter vores eventyr med welshponyerne.

Vi fulgte Addies færd de næste par år, hvorefter vi mister kontakten. Vi ved ikke hvor Addie er nu, men det kan formodes, at hun er aflivet, da hun efterhånden er en ældre dame.

Stamtavle

Far: HOF Junge
Mor: Alice
Morfar: AGA Khan

Afkom

Addie fik ingen føl hos os, men hun har fået føl både før og efter at vi ejede hende.

Amanta
Marco
Aslak
Annbell
Villum
Aleysa
Amadeus

Bedste Resultater

Kåret i 1. klasse hos både Dansk Tyroler Haflingerforbund og Haflingerforeningen Danmark.

Kunne ride op til LA1 Dressur

Super børnepony

%d bloggers like this: