Stidsbjergs Kawango

Født: 02.04.1999
Race: Dansk Sportspony

Kawango er Tamis første hest. Kawango bliver købt som 1½års og det første års tid bruges på at arbejde fra jorden, Kawango og Tami deltager i flere horsemanship kurser (som var ‘in’ i 00’erne). Ved hjælp af gode undervisere, og god forældreopbakning, så har Tamis selv uddannet Kawango til alt hvad han har lært, og Tami har lært tingene sammen med ham.

Kawango er indbegrebet af god ponytid; Dressur, spring, stævner, ridning uden sadel, Ridning på stranden, lange skovture, tage på ridelejr med veninderne, og hvad man ellers kan finde på, sammen med sin pony.

Da Tami fik hestene Capella Ley og Sartors Knights Surprise til at starte stævner på, så blev Kawango lånt ud til en ponyrytter i nærheden. I hans sidste aktive år under rytter boede han hjemme, men havde fortsat en helpart, som havde størrelsen og alderen til at ride stævner.

Kawango har desværre spat og kan ikke ride mere, han gik på pension i 2016, men det første års tid var han frisk på en skovtur indimellem, men der siger han også nej tak nu.

Kawango går nu sammen med de unge welsh, og han leger fortsat hver dag, og har ikke fornemmelse for, at han er en ældre herre.

Stamtavle

Far: Pan
Mor: Stidsbjergs Carolina
Morfar: Astara OX

Afkom

Kastreret

Bedste Resultater

2004, deltagelse i DSP championat semifinale dressur.

2005, DSP championat kvalificeret til semifinalen i dressur, kommer ikke til start grundet skade.

Utallige placeringer og sejrer i LA dressur pony, Startet i PRT dressur

Utallige placeringer og sejrer i LA1+2 dressur opklasset til hest (D-stævner)

D14 mesterskab for hold 2006, med på vindende hold

Vinder RSR springcup 2011

Utallige 0-runder i LB og LA spring, Startet MB spring

Gennemført 2 jagter

Showresultater:
4H dyrskue 2001-2005; 4 ærespræmier ud af 5 dyrskuer.

%d bloggers like this: