Cynorian Jezabel Pride “Jessie”

Født: 16.05.2018
Købt: 03.11.2020
Race: Welsh Section A

Jessie er født og opvokset i Wales. Tami ser Jessie til salg på en welsh salgsside, hvor der er en kort video, som viser en helt eminent trav og 3 billeder. Jessie vækker i den grad Tamis interesse, og da videoen vises til resten af teamet bag stutteriet, så kan de også se mulighederne i hende, hvorfor Tina får afsluttet en handel allerede få timer senere, mens Tami er taget på arbejde!

På grund af situationen med Covid-19, så bliver transporten en udfordring, og med nogen forsinkelse, så kan Tami køre ned og hente Jessie i Tyskland, da den engelske chauffør ikke må køre ind i landet.

Jessie er rå da hun ankommer til Danmark, hun er tillidsfuld og har et fornuftigt reaktionsmønsker. Når Jessie præsenteres for noget nyt, så standser hun altid op og tænker, inden hun kommer med en reaktion.

Jessie blev i april måned ifolet med Harvest Herakles, et føl vi var meget spændte på. Desværre taber Jessie føllet i juli måned, og det lykkes ikke at få hende ifol igen. Jessie er pt udlånt til en børnefamilie, hvor hun er under uddannelse til børnepony.

Stamtavle

Far: Synod King Cup
Mor: Penyrheolfawr Misty
Morfar: Ffawodden LLydan Cloudy

Afkom
Bedste Resultater

%d bloggers like this: